Produktionspersonal till Dalstorp sökes

 

Dalstorpsenheten är koncernens centrum för plåtproduktion. Här är erfarenheten av plåtbearbetning djupt rotad sedan mer än 120 år. I den moderna maskinparken arbetar vi med laserskärning, stansning, kantpressning, svetsning och montering. Främst i olika kvaliteter av stål, rostfritt och aluminium. Allt i kostnadseffektivt samlade moment.

Vi ingår i Mastec AB som är en privatägd koncern med ett flertal anläggningar i södra Sverige, Polen och Kina. Mastec agerar som underleverantörer i större industriprojekt. Från idé och produktutveckling till serietillverkning och montering. Vi erbjuder skärande bearbetning i metall och plast, avancerad svetsning och plåtbearbetning, men även ytbehandling och formsprutning av plast.

Fortsatt god orderingång och spännande projekt som startas upp gör nu att vi behöver bemanna upp vår produktionen för framtiden.

Mer om tjänsten
Arbetsuppgifterna är produktionsarbete på någon av våra tre avdelningar plåt, svets eller montering.
Start omgående.
Anställningen är en 6 månaders provanställning med möjlighet att bli tillsvidareanställd.

Din profil
Du har hög arbetsmoral, är snabb och trivs med att arbeta i grupp med ett högt tempo. Tjänsten innebär självständigt arbete men samtidigt är du hela tiden är en del av ett positivt och duktigt arbetsgäng. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna i kombination med erfarenhet.

- Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
- Erfarenhet från ritningsläsning är meriterande men ej ett krav.
- Kan arbeta skift såsom andra och natt

Vi söker Dig som vill utvecklas i ett spännande företag. Du gillar att ta ansvar vara flexibel och arbeta med ständiga förbättringar. För att passa in i rollen och på företaget värdesätter du teamkänsla och laganda. Du är en person som är ansvarsfull, noggrann och har ett stort kvalitetstänk. Du är allmänt händig och gillar utmaningar och problemlösning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att skicka in ditt CV till peter.fors@mastec.se  så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Vid frågor kontakta Produktionschef Peter Fors antingen på mail peter.fors@mastec.se eller 010-218 18 22.